Doelgroep

Wij hanteren geen toelatingseisen: zowel absolute beginners als personen met weinig of veel voorkennis kunnen deelnemen aan de lessen. De lessen staan open voor een ieder die is geïnteresseerd in het leren van de Arabische taal. De cursisten krijgen een goede kennis van de taal om te kunnen communiceren met Arabisch sprekenden en om basale teksten uit de media of de Koran te lezen en te begrijpen. Ook zullen ze leren schrijven en Arabische teksten leren waarderen.

Onze huidige cursisten komen vanuit alle windstreken in Nederland en Vlaanderen en zijn van allerlei leeftijd en nationaliteit (bijv. Nederlands, Amerikaans, Turks, Libanees, Surinaams, Marokkaans, Egyptisch). Hun motivatie om Arabisch bij ons te leren varieert, zoals:

  • Voor prive doeleinden regelmatig of langdurig verblijf in de Arabische wereld (bijv. reisleiders, toeristen, emigranten)
  • Voor zakelijke doeleinden (bijv. ondernemers, ontwikkelingswerkers, artsen, journalisten)
  • Kunnen communiceren met naasten (bijv. mensen met Arabische partner of met Arabische ´roots´)
  • Zelfstandig de Koran leren lezen en de media kunnen volgen (bijv. moslims, journalisten)
  • Algemene interesse in de Arabische taal en cultuur

Lesgeld

Op deze website wordt de hoogte van het lesgeld niet genoemd. Deze is namelijk afhankelijk van uw specifieke situatie, te weten:

  • of u vanuit een bedrijf/organisatie of als particulier wilt lesnemen
  • of u groepsles of privéles wilt volgen
  • als u bent geïnteresseerd in privéles op maat, of u alleen bent of evt. met één andere persoon

Wij brengen alleen de kosten per les in rekening. U wordt dus niet verrast door andere ´verborgen´ kosten zoals bijv. kosten voor intakegesprek, inschrijfkosten of administratiekosten

Om te weten hoeveel het lesgeld voor de cursus van uw interesse en niveau bedraagt, kunt u mailen naar onze programmacoördinator via: info@arabischleren.nl of bellen naar 070 – 387 9625

Geeft u dan svp aan naar wat voor type les uw belangstelling uitgaat en of u als particulier of vanuit een bedrijf/organisatie Arabisch wilt leren.

Gevorderden groep 2013

Beginners groep 2018
Rijksacademie Financiën, Economie en Bedrijfsvoering, Den Haag