Groepslessen

Belangstellenden dienen eerst een individueel kennismakingsgesprek met de docent te hebben, voordat ze zich kunnen inschrijven. In dat gesprek kan de belangstellende zijn/haar precieze behoeften en wensen voor het leren van Arabisch toelichten. De docent zal de lesmethode en het lesmateriaal verder toelichten en alle andere vragen beantwoorden. Uiteraard is het kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Indien van toepassing, zal de docent het reeds aanwezige niveau Arabisch van de belangstellende testen en aangeven in welke specifieke gevorderde groep de belangstellende zou kunnen instromen. Instromen kan gedurende het hele jaar door.

Voor meer informatie over de huidige/toekomstige cursusaanbod en individuele lessen alsook voor het plannen van een kennismakingsgesprek met de docent: mail naar onze programma coördinator via info@arabischleren.nl.

Dinsdag 28 augustus 2018: start beginnerscursus

Op dinsdagavond 28 augustus 2018 starten wij weer een groepscursus voor absolute beginners. De lessen vinden eens in de twee weken plaats van 19:00 tot 21:00 uur. De groep zal tussen de 3 en 8 cursisten groot zijn. Lokatie is ons klaslokaal in Voorburg. Op dit moment zijn nog plaatsen beschikbaar.

Lesdata voor deze cursus:

28 augustus 2018
11 en 25 september 2018
9 en 23 oktober 2018
6 en 20 november 2018
4 en 18 december 2018

Het hele jaar door: instroming in bestaande groepen op hogere niveaus

Docent Ibrahim met enkele studenten in de beginnersgroep

Rekenkamer Den Haag, groep 2

In-Company Training Rekenkamer Den Haag, groep 1

In-Company Training Rekenkamer Den Haag, groep 2

Momenteel lopen bij ons diverse cursussen voor mensen die het Arabisch op een basaal of (ver)gevorderd niveau beheersen. In deze groepen is nog plek voor een beperkt aantal personen. Deze cursussen vinden tweewekelijks plaats op maandag-, dinsdag- en woensdagavond (afhankelijk van uw niveau en van plaats in de groep kunt u instromen in een van de bestaande groepen). Vraagt u een kennismakingsgesprek met de docent aan. Hij kan uw huidige niveau toetsen en zeggen wat de mogelijkheden zijn voor instroming.